CTcue

CTcue trainingen

CTcue biedt één keer per maand een gratis basistraining voor zowel de 'find patients' als de 'collect data' module binnen CTcue. De trainingen vinden plaats via Teams en duren 1,5 uur. Daarnaast vinden er regelmatig advanced trainingen plaats. Deze trainingen gaan dieper in op een specifiek onderdeel van CTcue. Een actueel overzicht van training is te vinden op de website van CTcue: Trainingen CTcue Find Patients en Collect Data – CTcue Support (zendesk.com)

 

Voor wie

De Find Patient en Collect Data- trainingen zijn bedoeld voor beginnende gebruikers die een overzicht willen krijgen van de meest gebruikte functionaliteiten binnen CTcue. De advanced trainingen zijn bedoeld voor gebruikers die al meer ervaring hebben met CTcue en dieper willen ingaan op specifieke onderdelen.

Demonstratie of training op locatie

Het wetenschapsbureau verzorgt demonstraties van CTcue op de afdeling. Daarnaast is het bij voldoende interesse is mogelijk om op locatie een gevorderden CTcue training te organiseren. Neem contact op met wetenschapsbureau@nwz.nl voor de mogelijkheden.

 

CTcue account

Een CTcue account aanvragen kan via: CTcue | CTcue account aanvragen (prod.local) of door te mailen naar wetenschapsbureau@nwz.nl.