5-vwo stage

Wil je heel graag dokter worden en zoek je naar mogelijkheden om te ervaren hoe het is om dokter te zijn in een ziekenhuis? Meld je dan aan voor de tweedaagse snuffelstage in Noordwest Ziekenhuisgroep. Dit programma is speciaal gemaakt voor leerlingen van 5-VWO van de scholen uit Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard, Bergen en Castricum die de droom hebben om geneeskunde te gaan studeren.

Decentrale selectie

Met het oog op de decentrale selectie bij de verschillende universiteiten is de snuffelstage ontwikkeld. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om jou handvatten te geven voor het opbouwen van een portfolio, zodat je goed voorbereid aan de decentrale selectie kunt beginnen.

 

Aanmelden

In het schooljaar 2022-2023 organiseren wij de snuffelstage drie keer. Het eerste programma vindt plaats op dinsdag 14 en woensdag 15 februari 2023. Daarna worden nog twee programma’s georganiseerd op maandag 17 en dinsdag 18 april 2023 en dinsdag 20 en woensdag 21 juni 2023.Wil je meedoen? Overleg dan eerst met je decaan of je mee kunt doen met dit programma, dit in verband met het beperkt aantal plaatsen. Als je decaan akkoord is stuur dan vóór 23 december 2022 een motivatiebrief van maximaal 300 woorden aan stagebureau@nwz.nl o.v.v. snuffelstage 5-VWO.