5-vwo stage

Wil je heel graag dokter worden en zoek je naar mogelijkheden om te ervaren hoe het is om dokter te zijn in een ziekenhuis? Meld je dan aan voor de tweedaagse snuffelstage in Noordwest Ziekenhuisgroep. Dit programma is speciaal gemaakt voor leerlingen van 5-VWO van de scholen uit Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard, Bergen en Castricum die de droom hebben om geneeskunde te gaan studeren.

Decentrale selectie

Met het oog op de decentrale selectie bij de verschillende universiteiten is de snuffelstage ontwikkeld. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om jou handvatten te geven voor het opbouwen van een portfolio, zodat je goed voorbereid aan de decentrale selectie kunt beginnen.

 

Aanmelden

In het schooljaar 2023-2024 organiseren wij de snuffelstage drie keer. Het eerste programma vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 maart 2024 (locatie Alkmaar). Daarna worden nog twee programma’s georganiseerd op maandag 22 en dinsdag 23 april 2024 (locatie Alkmaar) en maandag 10 en dinsdag 11 juni 2024 (locatie Den Helder). Wil je meedoen? Overleg dan eerst met je decaan of je mee kunt doen met dit programma, dit in verband met het beperkt aantal plaatsen. Als je decaan akkoord is stuur dan vóór 15 januari 2024 een motivatiebrief van maximaal 300 woorden aan fl.stilma@nwz.nl o.v.v. snuffelstage 5-VWO.