Verpleegkundigen moeten bijblijven. Om hoge kwaliteit van zorg te waarborgen, maar ook om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Maar waar vind je de juiste informatie? En waar vind je de tijd om dat op te zoeken? De medische bibliotheek heeft daarom het Bieb! blog gemaakt om jou als verpleegkundige up-to-date te houden over de laatste artikelen die in diverse verpleegkundige vakbladen zijn verschenen.

Ook verzorgt de medische bibliotheek een blog voor medische professionals. Op dit blog informeren we je over diverse onderwerpen op medisch gebied. Dat kan gaan over het gebruik van PubMed (tips & tricks!), het lezen van medisch-wetenschappelijk onderzoek of open acces van tijdschriftartikelen. Ook belichten wij regelmatig thema’s, zoals de borstkankermaand, “leren en werken” en Movember. We geven je daarbij handige informatie en leuke boekentips. 

Je bent van harte welkom om ons te volgen! In de digitale bibliotheek vind je de blogs bij het tabje “Blogs & Social”. Noordwest medewerkers kunnen met hun gebruikelijke gegevens inloggen bij de digitale bibliotheek.