Laborant klinische neurofysiologie

Als laborant klinische neurofysiologie (laborant KNF) werk je op de afdeling klinische neurofysiologie. In deze specifieke tak van medische diagnostiek doe je onderzoek dat gericht is op het opsporen van stoornissen in het functioneren van het centrale en perifere zenuwstelsel, de spieren en de bloedvoorziening in de hersenen.

Inhoud van de opleiding

De opleiding is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Stichting Raad Beroepsopleiding Laboranten Klinische Neurofysiologie (SRBLKNF). Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door de Leidse Onderwijs Instelling (LOI). Een garantie dat je opleiding perfect aansluit op de praktijk.

De opleiding bestaat uit minimaal 3 leerjaren en is modulair opgebouwd. Gedurende de leerperiodes doe je in de verschillende modules examen en daarnaast zijn er verspreid over de leerperiode praktijkexamens. Je kunt je enkel inschrijven voor deze opleiding wanneer je in dienst bent als leerling laborant KNF.

Vooropleiding
Je dient minimaal in het bezit te zijn van een havo- of vwo-diploma. Daarnaast is affiniteit met de vakken wis-, natuur- en scheikunde gewenst.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de website www.loihogeschool.nl