Duurzame inzetbaarheid

Duurzaam inzetbaar betekent dat medewerkers doorlopend in hun arbeidsleven over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden en ook over de voorwaarden beschikken om in huidig en toekomstig werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren.

Visie

Duurzaam inzetbaar betekent dat medewerkers doorlopend in hun arbeidsleven over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden en ook over de voorwaarden beschikken om in huidig en toekomstig werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren. Dit impliceert een werkcontext die hen hiertoe in staat stelt, evenals de attitude en motivatie om deze mogelijkheden daadwerkelijk te benutten, Van der Klink ea., 2010.

Duurzaam veronderstelt dat de inzetbaarheid over lange duur is en van hoog niveau blijft.

Voor ons betekent dit dat we samen verantwoordelijk zijn en dat we ook samen bedenken wat er nodig is om te realiseren dat je in een fijne werkcontext met plezier in Noordwest werkt, waarin je betrokken bent, je inzet en je je steeds verder ontwikkelt. Wij doen dit met de vereniging voor arts-assistenten, de COc, de werkgroep duurzame inzetbaarheid en in afstemming met Noordwest en MSNW.