Het gaat over Dyanne. Zij begon in 2012 als student in onze eerste groep VIP. Zij studeerde af en werkt sindsdien als verpleegkundige op de cardiologie in Noordwest. Dit jaar begon zij als instructieverpleegkundige van de verpleegkundig vaardigheden lessen voor VIP studenten bij Noordwest Academie. Zij neemt deel aan het overleg van verpleegkundig onderzoekers en is bezig met het onderzoeken van het ‘probleem’ flebitis op de cardiologie.

Het gaat over Wesley. Hij begon in Noordwest als assistent in opleiding bij de klinische chemie en is inmiddels klinisch chemicus (gepromoveerd), plaatsvervangend opleider, medisch manager en met ingang van 2022 ook decaan wetenschap. Hij en andere wetenschappers hebben in 2020 en 2021 maar liefst 469 publicaties geschreven. Een resultaat om trots op te zijn!

Twee voorbeelden van professionals van een nieuwe generatie. Zij zijn betrokken en gaan met hart en ziel voor de zorg. Ze zijn ook kritisch en vragen een andere balans werk – privé. We kunnen ons door hen laten inspireren en hoeven niets anders te doen dan hen ruimte geven en vertrouwen. Het komt goed met de nieuwe generatie en de zorg van morgen!

 

 

Tekst en afbeelding: Noordwest Academie

19-10-2022