Vierjarige opleiding hbo verpleegkunde (HIP)

Vanaf schooljaar 2020-2021 bieden wij een vierjarige opleiding hbo verpleegkunde (HIP) in samenwerking met Inholland aan. Deze variant is voor schoolverlaters met een startkwalificatie (havo, vwo, mbo-4) of voor geïnteresseerden die binnen een ander vakgebied minimaal een mbo-diploma niveau 4 hebben behaald, anders dan verpleegkunde. Hierbij kun je denken aan een opleiding tot doktersassistente, facilitair medewerker, sociaal pedagogisch werker, etc.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de HIP? Stuur dan uiterlijk 1 februari 2022 een sollicitatiebrief met cv naar: verpleegkundigeworden@nwz.nl. Daarnaast schrijf je je in voor de voltijdsopleiding bij Hogeschool Inholland.

Meer weten? Bel naar 072 - 548 2368 of mail naar verpleegkundigeworden@nwz.nl.

 

Open dag 

Omdat Noordwest Academie de coronarichtlijnen volgt van Noordwest Ziekenhuisgroep, kan de open dag ook dit jaar helaas niet doorgaan. Om je toch kennis te laten maken met Noordwest Academie en alle mogelijkheden, hebben wij een virtuele rondleiding opgenomen. Klik op onderstaande video om deze rondleiding te bekijken. Zo krijg je toch een beeld van de HIP-opleiding en de locatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.