Volg jij een verpleegkundige mbo-opleiding aan een ROC elders in de regio of heb je al een diploma Verzorgende en wil je graag je opleiding vervolgen binnen de muren van een ziekenhuis? Dan is Noordwest Ziekenhuisgroep misschien een mogelijkheid voor jou!

Volg jij al een opleiding tot verpleegkundige?
Aan de hand van een portfolio dat je hebt opgebouwd gedurende je huidige opleiding kunnen wij beoordelen of je een overstap kunt maken en, indien mogelijk, per wanneer.

Ben jij verzorgende IG?
Eerst maak je enkele instaptoetsen (Nederlands, rekenen en intake mbo). De resultaten moeten voldoen aan de door het mbo niveau 4 gestelde normen. Voldoe je daaraan, dan volgt er een sollicitatiegesprek. De opleiding duurt drie jaar. Het eerste jaar van de opleiding volg je via de beroeps opleidende leerweg (bol) en daarna twee jaar via de beroeps begeleidende leerweg (bbl). Op dit moment hebben wij geen instroomplaatsen beschikbaar.

Het sollicitatiegesprek
Eerst maak je kennis met Noordwest Academie en daarna gaan we in gesprek over je motivatie en competenties. In dat gesprek komt ook aan de orde wanneer jij eventueel kunt instappen.

Solliciteren
Op dit moment hebben wij geen instroomplaatsen beschikbaar.

Bij vragen kun je bellen naar: 072 - 548 2368 of een e-mail sturen naar: verpleegkundigeworden@nwz.nl