In gezelschap van werkbegeleiders, unithoofden, docenten en anderen hebben de praktijkopleiders van Noordwest vanmorgen de oorkonde voor het beste leerbedrijf van Noord-Holland voor de sector Zorg, Welzijn en Sport 2018 in ontvangst genomen.

De oorkonde werd uitgereikt door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), vertegenwoordigd door Marion Sprenkeling. Voor het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven verricht SBB verschillende wettelijke taken, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de mbo-kwalificatiestructuur en het verzorgen van informatie over de arbeidsmarkt, beroepspraktijkvorming (stages en leerbanen) en de doelmatigheid van het opleidingsaanbod.

Wij zijn trots op deze titel en zijn in de race voor de landelijke titel. De uitslag hiervan wordt bekend gemaakt op 19 november 2018.

Speciaal woord van dank is voor alle werkbegeleiders op de verpleegafdelingen die elke dag klaar staan om de studenten te begeleiden. Zonder jullie kunnen wij niet!

 

 

Terug naar overzicht