Foreest Medical School (FMS) heeft een nieuwe database gelanceerd: ‘Publicaties MGG medewerkers’. In deze database zijn alle wetenschappelijke publicaties van medewerkers van de MCA Gemini Groep (MGG) opgenomen.

Diverse MGG medewerkers doen wetenschappelijk onderzoek op verschillende vakgebieden. Regelmatig werkt men samen met onderzoekers van andere ziekenhuizen of universiteiten. Niet alleen medisch specialisten en A(N)IOS, maar ook paramedici en verpleegkundigen zijn steeds vaker actief.

 

Inzicht

Wetenschappelijk onderzoek resulteert vaak in proefschriften en tijdschriftartikelen in (biomedische) vakbladen.

Om inzicht te krijgen in wat gepubliceerd is door MGG medewerkers, heeft de medische bibliotheek deze publicaties verzameld en toegankelijk gemaakt in een database. Vrijwel alle wetenschappelijke publicaties zijn hierin opgenomen, vanaf de jaren 80 tot nu.

 

Zoeken

Je vindt de database via deze link. Ook op de website van Foreest Medical School en de Digitale bibliotheek zal de database toegankelijk zijn.

Zoeken gaat eenvoudig. Via de knop “Zoeken” in de oranje balk bovenin, kun je kiezen voor de opties auteur, titel, jaar en specialisme. De resultaten worden overzichtelijk op je scherm gepresenteerd.

 

Meer informatie of mis je een publicatie?

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met de medische bibliotheek

 

 

Terug naar overzicht