Woensdagmiddagonderwijs
Iedere woensdagmiddag vindt er van 12.30 -13.30 uur in de Pieter van Foreestzaal in Alkmaar onderwijs plaats. Multidisciplinaire patiëntbesprekingen worden afgewisseld met disciplineoverstijgend onderwijs.

Disciplineoverstijgend onderwijs
Het disciplineoverstijgend onderwijs gaat over actuele onderwerpen die buiten het direct medisch-inhoudelijk gebied vallen. Voor dit onderwijs worden interne en externe sprekers uitgenodigd die gespecialiseerd zijn in specifieke onderwerpen, zoals ziekenhuisorganisatie en professionele ontwikkeling.

Multidisciplinaire patiëntbespreking
Tijdens de multidisciplinaire bespreking presenteren arts-assistenten van verschillende afdelingen samen een casus. Het doel van deze multidisciplinaire patiëntbespreking is het delen van actuele kennis en ervaringen. Daarnaast stimuleert het de samenwerking tussen verschillende specialismen.

Naast arts-assistenten en coassistenten zijn specialisten, paramedici, verpleegkundigen en anderen van harte welkom tijdens deze onderwijsbijeenkomsten.

Waar en wanneer?
Iedere woensdagmiddag van 12.30 - 13.30 uur in de Pieter van Foreestzaal, locatie Alkmaar. Op locatie Den Helder zijn deze bijeenkomsten te volgen via videoconferencing in de zr. Kueterzaal.

Programma

Meer informatie: doo@nwz.nl